Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün bünyesinde yürütülen ''Vakti Kuşanmak'' projesi kapsamında öğrencilerimize namazın önemini kavratmak, namaz konusunda farkındalık oluşturmak  için öğrencilerimiz arasında namaz ile ilgili bilgi yarışması yapıldı. Yarışmaya destek olan öğretmenlerimize ve yarışmaya katılan öğrencilerimize teşekkür eder, ödül alan öğrencilerimiz tebrik ederiz.

May

Ürdünlü ve Gürcistanlı ortakların olduğu ve okulumuzda da yürütülen ''Oh Our Games Two'' adlı etwinning projesi geçmişte oynanan oyunların öğrencilerimize tanıtılması ve oyunların oynatılması ile devam ediyor.

May

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında öğrencilerimizle beraber bahar temizliği yaptık.

Tem

Öğrencilerimiz tercih sürecinde liseler hakkında bilgi edinmek için Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı lise tanıtım rehberine aşağıdaki linkten ulaşabilir.

DYK

Okul Müdürümüz Ahmet DEĞİRMENCİOĞLU Destekleme ve Yetiştirme kurslarını denetleyerek,kursların verimliliği ve kurslara katılımın teşvik edilmesi ile ilgili incelemelerde bulundu.