ERZURUM / TEKMAN - Tekman İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde aziz hatırasını milletçe rahmet ve şükran duygularıyla yâd ediyoruz.

Kas

Okul ile aile arasındaki işbirliğini artırmak, öğrencilerin durumlarını değerlendirmek, öğrencilerimizin yaşadığı ortamı yakından görmek ve öğrencilerin başarısını ileri bir seviyeye taşımak için öğretmenlerimizle  beraber Yoncalı, Aşağı Hanbey ve Işıklar Mahallesine veli ziyareti yaptık.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını Kaymakamımız Hasan Raşit TAŞKIN başta olmak üzere protokol üyeleri, veli, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla çoşkulu bir şekilde kutladık. Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle ilçemizde yapılan futbol müsabakası, resim, şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Ekm

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları verdikleri kurtuluş savaşı mücadelesinden sonra ''Cumhuriyeti'' ilan ettiler.  Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlu olsun.

Ekm

Okulumuz öğrencileri ÇEDES kapsamında toplumda uyulması gereken görgü ve nezaket kurallarını etkinlik yaparak öğreniyorlar.

Ekm

Erzurum İl Müftülüğü tarafından görevlendirilen Vaiz tarafından okulumuzda öğrencilerimize ''Eğitim Adabı ve Ahlakı'' konulu konferans verildi.

Ekm

Rabbin yalnız kendisine kulluk etmenizi ve ana-babaya iyilik yapmanızı kesin olarak emretti. Onlardan biri veya her ikisi senin yanında yaşlılık çağına erişirlerse sakın onlara “Öf!” bile deme, onları azarlama, onlara gönül alıcı tatlı ve güzel söz söyle!

ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım Değerlerimi Öğreniyorum) kapsamında okulumuz öğretmeni Züleyha ZENGİN tarafından öğrencilerimize anne-baba hakkı hakkında sunum yapıldı.

Ekm

Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında okulumuzda bu vatan için canını seve seve veren  aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz için Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Ekm

Okulumuzda Kur'an-ı Kerim dersinde başlatmış olduğumuz ''Kur'an  Arkadaşım'' uygulamasıyla hem öğrencilerimiz birbirini destekleyerek öğreniyorlar hem de kardeşliklerini pekiştirmiş oluyorlar. ''Kur'an Arkadaşım'' uygulamasını başlatan öğretmenimiz Yakup GÜNEŞ'e teşekkür ederiz.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yakup YILDIZ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Suat SEFİL ve  beraberindekiler okulumuzu ziyaret ettiler. İl Müdürümüz öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle sohbet ettiler.

Ekm

8.sınıf öğrencilerimize yönelik olarak ''Verimli Ders Çalışma Yöntemi'' ile ilgili sunum yapıldı.

Ekm

Okulumuz öğrencileri ''Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum''  (ÇEDES) Projesi kapsamında okulumuzun mescidini temizlediler.

Ekm

Okulumuzda her gün uyguladığımız okuma saati öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla devam ediyor.

Eyl

Peygamber Efendimizin doğum yıldönümü münasebetiyle öğrencilerimize ikramda bulunuldu ve öğrencilerimize ''Peygamber ve İstikamet'' konulu vaaz edildi.

Eyl

2022-2023 eğitim-öğretim yılı karne töreniyle sona erdi. Öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı tatiller dileriz.