Tekman İmam Hatip Ortaokulu

VATAN MAH. BİLİNMEYEN23 SK. NO: 9 TEKMAN / ERZURUM
Vizyon
Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak; onları bilgili, becerili, teknolojik alandaki gelişmelerden en iyi şekilde yararlanan ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; ilgi ve yetenekleri doğrultusunda düşünen, sorgulayan, üreten, değiştirebilen, öz güveni olan, çağdaş ve geçmişimizi geleceğe onurla taşıyan bireyler yetiştirip, hayata ve bir üst öğretim kurumuna hazırlamaktır.
Başarılar
2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA TEKMAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU FUTBOL TURNUVASINDA 3. OLMUŞTUR. 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA TEKMAN İLÇESİNDE DÜZENLENEN ATLETİZM KOŞU YARIŞMASINDA 8.SINIF ÖĞRENCİSİ SERKAN SEVER 3.OLMUŞTUR.
08.30-15.20
KALORİFER-KÖMÜR KALORİFERİ
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR
OKULA AİT SERVİS YOKTUR