Yüksel TOSUN - OKUL MÜDÜRÜ

20.10.1982 yılında Ordu´nun Ulubey İlçesinin Güvenyurt Köyünde doğdum.İlkokulu Güvenyurt Köyü Sallar İlkokulunda, Ortaokulu ve Liseyi ise Ordu İmam Hatip Lisesinde okudum. 2001 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliğini kazandım.Üniversiteden 2005 yılında mezun oldum. 2006 yılının Şubat ayında Ulubey Şehit Mitat Eren İlköğretim Okulunda göreve başladım. 4,5 yıl burada çalıştıktan sonra asker öğretmen olarak bir yıl Gaziantep´te görev yaptım. 2011 yılında tayimin çıktığı Ulubey Aydınlar Ortaokulunda hem öğretmenlik hem müdür yardımcılığı hem de müdür vekilliği yaptım. 2020 yılının Ağustos ayında Erzurum´un Tekman İlçesininde bulunan Cumhuriyet Ortaokulunda çalışmaya başladım. Burada bir yıl çalıştıktan sonra Eylül 2021´de Tekman İmam Hatip Ortaokulunda müdür olarak çalışmaya başladım. Evli ve iki çocuk babasıyım.